זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- שמן - לטיגון
- 1 בצל, חתוך לרצועות
- 3 עגבניות, פרוסות דק
- 3 כוסות עלי בייבי תרד
- מלח ופלפל
- 1 כף רסק עגבניות
- 3 שיני שום - פרוסות
- 4 ביצים
- גבינה בולגרית - להגשה
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת. מטגנים את הבצל כמה דקות. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים את עלי התרד ומתבלים במלח ופלפל. כשהעלים מורידים את נפחם, יוצקים פנימה את רסק העגבניות ורבע כוס מים ומערבבים. מוסיפים את השום וכשהתערובת מבעבעת, מניחים את הביצים, מתבלים שוב ומכסים לבישול במידת העשייה הרצויה.
2. מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומגישים חם.