רכיבים
- 3 בצלים לבנים
- 8 משמשים מיובשים קצוצים
- 8 שזיפים מגולענים קצוצים
- 1 וחצי כוסות אורז עדיף עגול
- מלח
- פלפל
- חצי בצל קצוץ
- 3 ענפי פיטרוזליה קצוצה
אופן ההכנה
- מערבבים הכל יחד למילוי
- בסיר מרתיחים מים
- חותכים לבצלים לפי הסרטון את 2 הקצוות ומכניסים לסיר עד שהשכבות של הבצל נפרדות
- מוציאים ומסננים מהמים
- כשזה מתקרר מעט
- ממלאים כל שכבה של בצל במילוי
- מניחים בתבנית שבתחתיה שמים מעט פירות יבשים
- מניחים כשהתפר כלפי מטה
- ככה מניחים את כל הבצלים צפופים
- מעל מתבלים במלח פלפל
- מזלפים סילאן
- ממלאים מים בכל התבנית
- מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי
- מוציאים את הנייר כסף בודקים כמה נוזלים צריך שהמילוי מוכן ומוסיפים
- אופים פתוח עוד 40 דק