זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה
לסלט:
- 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
- 3 גזרים קלופים, חתוכים למקלות
- 1/2 ראש כרובית, חתוך לפרחים
- 1 לפת, פרוסה דק
- 1 קולרבי, פרוס דק
לתחמיץ:
- 5 פלפלים אנגליים
- 1 כוס מים
- 1/4 כוס חומץ
- 4 כפות שמן
- מלח
- 4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
1. מניחים בסיר את כל מרכיבי התחמיץ, מערבבים ומבשלים עד לרתיחה.
2. מניחים בצנצנת את הירקות החתוכים ושופכים מעל את התחמיץ.