זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- שמן - לטיגון
- פרוסות באגט
- ממרח אהוב (רצוי אבוקדו)
- 1 כף חומץ
- 3 ביצים
- מלח
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבאגט משני הצדדים. מורחים באבוקדו.
2. בסיר קטן מחממים מים עם כף החומץ, עד שהם רותחים. בעזרת כף עץ יוצרים מערבולת ומסובבים את המים והחומץ יחד. מכניסים כל ביצה למערבולת ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים מעל הברוסקטה. מפזרים מלח ומגישים.
הצגת כל התגובות