כיכר השבת

בוקר של הביוקר

מתכון לברוסקטה עם אבוקדו וביצה עלומה כמו בבתי קפה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", ארוחת בוקר מפנקת שמכינים בקלי קלות. ובינינו, בימים טרופים אלו של הניקיונות וההכנות לפסח, אתם בוודאי מוצאים את עצמכם בשעה שתיים בצהריים ממלמלים 'לא הכנסתי היום כלום לפה', אז הנה פתרון מעולה בשביל זה (מבשלות בכיכר, כיכר TV)

| 7 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • פרוסות באגט
  • ממרח אהוב (רצוי אבוקדו)
  • 1 כף חומץ
  • 3 ביצים
  • מלח

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת וצולים את פרוסות הבאגט משני הצדדים. מורחים באבוקדו.

2. בסיר קטן מחממים מים עם כף החומץ, עד שהם רותחים. בעזרת כף עץ יוצרים מערבולת ומסובבים את המים והחומץ יחד. מכניסים כל ביצה למערבולת ומבשלים כ-2 דקות. מוציאים עם כף מחוררת ומניחים מעל הברוסקטה. מפזרים מלח ומגישים.

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
7
פרגנו לה תנאי שטח פחות מאתגרים
6
יש אמגזיות מעולות ואז זה יהיה נורמלי חבל............
5
את ניראית ממד יפה בצבעים האלה .

הצגת כל התגובות

4
רעיון ממד נחמד ,תודה
3
אני מתגעגעת למטבחים היפים של פעם ,בהם היית מבשלת .
2
צריך שלוש דקות לביצה
1
רעיון של ארוחה
מבשלות בכיכר