כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון למאפה מלוואח ממולא טונה שמתאים לכל הזדמנות

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת חומרים פשוטים שיש בכל בית וכמו קסם, יוצרת מהם מנה מיוחדת ומפתיעה. אין צורך לטרוח וליצור בצק מאפס, רק להפשיר קלות מלוואח שיש לכם במקפיא, להכין מילוי ולהגיש (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 3 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת מלוואח
  • 3 קופסאות טונה, מסוננות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 1/4 צרור כוסברה, קצוצה דק דק
  • 1/2 לימון סחוט
  • מלח ופלפל
  • 1 כף סחוג - לא חובה
  • שמן קנולה - לטיגון

אופן ההכנה:

1. מפשירים את הבצק על השיש. בקערה בינונית, מערבבים את הטונה עם הבצל והכוסברה. מוסיפים את הלימון, המלח, הפלפל והסחוג (אם משתמשים) ומערבבים.

2. מחלקים כל מלוואח ל-4. מניחים מעל את המילוי ומקפלים למשולש.

3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים עד להזהבה מ-2 הצדדים. מגישים חם.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
מלאווח מלא בשומן צימחי רווי מפוצץ בטונה מלאה בשמן מטוגן ב.. איך לא ?? שמן!!!! משמין ומגעיל
2
מעדן אמיתי ,בקלי קלות , מכון האלופה ,מתכונים פשוטים ,זמינים,עים טוויסט .והכי חשוב -טעימים . תודה
1
בשביל מלוואח אחד צריכים להשתמש ב 3 קופסאות טונה?
מבשלות בכיכר