טארט קישואים משגע שמכינים בצ'יק צ'ק (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 בצק פריך, קנוי, מקורר
- 1/3 כוס מיונז
- 1 כף חרדל דיז'ון
- 2 קישואים בינוניים, פרוסים לטבעות דקות
- 1 כפית טימין טרי, קצוץ
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
- שמן זית, לטפטוף
אופן ההכנה:
1. מכניסים תבנית פאי עגולה לתנור ומחממים ל-190 מעלות.
2. מניחים את הבצק העגול על נייר אפייה. מרימים מעט את הקצוות ומצמידים. מערבבים יחד את המיונז והחרדל בקערה קטנה ומורחים על הבצק.
3. מניחים את הקישואים והטימין בקערה בינונית. מפזרים מלח ופלפל ומזלפים את השמן; מקפיצים בעדינות לשילוב. מסדרים את הפרוסות מעל תערובת המיונז.
4. מוציאים בזהירות את התבנית החמה מהתנור. מניחים ומצמידים את נייר האפייה לתבנית ואופים עד שהבצק מזהיב והקישואים רכים, במשך 20-30 דקות.