רכיבים
- קמח לבן מנופה, לפי הצורך
- 1 חבילת בצק עלים קנוי, מופשר
- 1 כוס גבינת מוצרלה
- תערובת של 1 ביצה גדולה טרופה עם 1 כף מים, לפי הצורך
- צ'ילי גרוס (לא חובה)
- רוטב פיצה (קנוי או תוצרת בית), להגשה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-220 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
2. על משטח מקומח קלות, מרדדים את הבצק לריבוע בעובי של כשליש סנטימטר. חותכים ל-8 ריבועים שווים; מעבירים לתבנית המוכנה. מצננים תבנית אחת במקרר, תוך כדי העבודה עם הריבועים האחרים.
3. מעבירים מזלג מסביב לכל הריבועים. מניחים במרכז כל ריבוע כ-1 כף מוצרלה ומעט צ'ילי גרוס, אם משתמשים. מקפלים נקודה אחת של בצק פנימה, לכיוון מרכז הריבוע, מברישים את הבצק החשוף בתערובת הביצה ואז מקפלים את הצד השני פנימה, לוחצים כלפי מטה כדי לאטום את הפינות. חוזרים על הפעולה עם כל ריבועי הבצק ולאחר מכן מברישים בתערובת הביצה.
4. מעבירים לתנור ואופים עד להתפחה והזהבה, 13-15 דקות. מצננים מעט טרם ההגשה עם רוטב פיצה מחומם, לטבילה.