ביצה בקן (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
מצרכים
- פיתות 6 יחידות
- ביצים 6 יחידות
- עגבנייה חתוכה לקוביות 1 יחידות
- חופן פטריות חתוכות גס 1 יחידות
- בולגרית מגורדת 100 גרם
- מלח 1 יחידות
- פלפל 1 יחידות
- בצל ירוק קצוץ- לבחירה 1 יחידות
אופן הכנה:
הניחו שש פיתות בתבנית של תנור. הסירו חתיכה מהחלק העליון של הפיתה.
שברו ביצה ושפכו על החלק שהוסר מן הפיתה.
הוסיפו מלח ופלפל.
פזרו עגבניות ופטריות מעל ובין.
פזרו גם בולגרית על הפיתות ואפו בתנור על 180-200 מעלות למשך 10 דקות.
ניתן לפזר מעל בצל ירוק קצוץ כשיוצא מהתנור.
בתיאבון!