כיכר השבת

"פסטו" אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים

תערובת ירוקה וסמיכה שמאחדת בין אבוקדו נימוח לעשבי תיבול רעננים ותיבול נהדר. התוצאה: רוטב גמיש שיכול לעבוד כרוטב לסלט, כמטבל לירקות טריים או כממרח מיוחד לכריך (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פסטו אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים
פסטו אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 אבוקדו בשל
  • 1/2 כוס עלי פטרוזיליה טריים
  • 1/2 כוס עלי כוסברה טריים
  • 1/4 כוס מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1/2 כפית לבן חומץ בן יין לבן
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב אחיד. שומרים בכלי אטום במקרר, עד שבוע.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים