כיכר השבת

התפוחים מתחילים להתעייף? הכינו ריבה מתוקה

מורן פינטו עם מתכון לריבת תפוחים ביתית בנגיעות קינמון או אניס. ריבה מתוקה ופשוטה להכנה. חלקו בין צנצנות יפות - אחרי שהשארתם גם עבורכם כמובן - ויש לכם מתנה אישית לחג לכל השכנים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
ריבת תפוחים ביתית
ריבת תפוחים ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה120 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג תפוחים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 ק"ג סוכר (אפשר להפחית את הכמות)
  • 1 כוס מים
  • 2 כוכבי אניס או 2 מקלות קינמון

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים בסיר אחד ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים לאש קטנה ומבשלים עד שמתקבל מרקם של ריבה, אך שעדיין רואים צורה קלה של קוביות התפוחים. אין צורך לבשל יותר מדי.

2. מצננים לטמפרטורת החדר ומאחסנים בצנצנת מעוקרת אטומה היטב.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים