
רוטב ג'ינג'ר-דיז'ון ריחני ועסיסי שמפיח חיים גם בכל קערת סלט (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 כוס שמן אבוקדו או שמן זית עם טעם חלש
- 1/4 כוס חומץ תפוחים
- 3 כפות ג'ינג'ר טרי, מגורד
- 3 כפות חרדל דיז'ון
- 2 כפות סירופ מייפל
- מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1. בבלנדר ידני או במעבד מזון, משלבים 1/4 כוס מים עם השמן, החומץ, הג'ינג'ר, החרדל, סירופ המייפל, המלח והפלפל, לפי הטעם. מערבבים עד לקבלת קרם חלק.
משתמשים מיד או מאחסנים במקרר עד שבוע.