כיכר השבת

חובה בכל בית: טחינה ירוקה פשוטה וממכרת

הטחינה כבר לחלוטין נחשבת למאכל לאומי בישראל וכאן היא מקבלת קיק מדליק בדמות עשבי תיבול ותבלינים שהופכים אותה לממרח / מטבל שמשתדך נפלא עם כל ארוחה - בשרית, פרווה וחלבית. מסוג הצנצנות שאתם צריכים לוודא תמיד שיש לכם במקרר לשליפה מהירה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
טחינה ירוקה
טחינה ירוקה (צילום: shutterstock)
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 120 גרם טחינה גולמית
  • 1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • 2 כפיות דבש
  • 1 כפית כמון
  • מיץ מלימון אחד, סחוט היטב
  • מלח

אופן ההכנה:

בבלנדר או ידנית, בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הטחינה יחד עם 1/4 כוס מים, עד לקבלת טחינה במרקם חלק. אם המרקם סמיך מדי, מוסיפים עוד מים בהדרגה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים