כיכר השבת

רוטב אבוקדו וכוסברה צונן בכל מרקם שתרצו

הקפידו להשתמש גם בגבעולי הכוסברה כי טעמם חזק אף יותר משל העלים. אם תוסיפו מעט מים, המרקם יהיה דליל יותר ויש לכם רוטב לסלט. אם תבחרו להוסיף יותר יוגורט או אבוקדו, המרקם יסמיך ויש לכם מטבל לירקות ומטוגנים (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
רוטב אבוקדו וכוסברה צונן בכל מרקם שתרצו
רוטב אבוקדו וכוסברה צונן בכל מרקם שתרצו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 שן שום קטנה, מקולפת
  • 1/4 כוס יוגורט יווני
  • 1/4 צרור כוסברה - עלים וגבעולים
  • 1 כף מים
  • 1 ליים סחוט טרי
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 אבוקדו בשל

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון קטן (שמתאים לשייקים ורטבים), מניחים את שן השום וטוחנים אותה בפנים לבד ב-5 פולסים.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים וטוחנים הכל יחד עד לקבלת רוטב במרקם אחיד.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים