כיכר השבת

החורף כאן: מתכון למרק תאילנדי

תמיד חלמתם על מרק תאילנדי עשיר בטעמים ובארומה? בעל נגיעות של כמון, חלב קוקוס ועשבי לימון? עכשיו זה אפשרי. מורן פינטו במתכון שיעשה לכם את החורף (אוכל)

| 7 | כיכר השבת |
מתכון למרק תאילנדי
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

המצרכים למרק תאילנדי

1 כף שמן בוטנים

1 כרישה פרוסה דק

1 שן שם כתושה

1 כפית אבקת קארי

1 כפית כמון

1/2 כפית תבלין כוסברה טחונה

500 גרם ירכי עוף ללא עצמות פרוסות דק

4 כוסות ציר עוף

1 גבעול עשב לימון

2 כוסות חלב קוקוס

2 כפות סמבל אולק- להחליף בסחוג

1 כף קורנפלור

1 גמבה פרוסה 4 בצלים ירוקים פרוסים שק

1 כף מיץ ליים או מיץ לימון

1 כף כוסברה טריה קצוצה

אופן הכנת מרק תאילנדי

בסיר גדול מחממים את השמן, מוסיפים כרישה ושום ומערבבים עד התרככות, מוסיפים את התבלינים ומערבבים כדקה שמים את העוף טמזהיבים קלות

מוסיפים לסיר את הציר, עשב הלימון, החלב קוקוס והסבל אולק, ומביאים לרתיחה

מבשלים לא מכוסה על אש קטנה 10 דק, מערבבים ימה את הקורנפלור ומבשלים עד סמיכות קלה. לפני ההגשה מוציאים את הכמון גרס ומכניסים את הגמבה והבצל ירוק ומיץ הלימון והכוסברה

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
נראה טעים מאוד.
ציקי נחמד
4
אין עליך
תותחית
3
גם בלי לראות אותך זה יוצא טעיםםם. כל הכבוד על האומץ!
חנני

הצגת כל התגובות

2
אולי בעונה הבאה תלכי למאסטר שף במקום ג'קלין
האברך דוד
1
אפשר להשים בזה בשר.
גחנון
אולי גם יעניין אותך
מרקים