כיכר השבת

פירה כרובית חלק וטעים שאין דרך להכין לא נכון

פירה כרובית הוא האח הגדול והמתוחכם של פירה תפוחי-אדמה, אבל קל להכנה לא פחות ואפילו יותר. תוספת נהדרת לכל עיקרית שאפשר להכין חלבי או פרווה, לבחירתכם (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
פירה כרובית חלק וטעים
פירה כרובית חלק וטעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • ראש כרובית גדול, חתוך לפרחים
  • 15-30 גרם חמאה או מחמאה בטעם חמאה או 2-3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרחי הכרובית בסיר גדול, מכסים במים ומאדים אותם עד לריכוך.

2. מסדרים את פרחי הכרובית על קרש חיתוך או רשת תנור לייבוש של 10 דקות.

3. בקערה גדולה, מועכים את פרחי הכרובית עם החמאה או שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אפשר להשתמש בפרחי כרובית קפואים? אם כן איך לעשות את זה?
ריקי
תוספות וירקות