פירה כרובית חלק וטעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- ראש כרובית גדול, חתוך לפרחים
- 15-30 גרם חמאה או מחמאה בטעם חמאה או 2-3 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מניחים את פרחי הכרובית בסיר גדול, מכסים במים ומאדים אותם עד לריכוך.
2. מסדרים את פרחי הכרובית על קרש חיתוך או רשת תנור לייבוש של 10 דקות.
3. בקערה גדולה, מועכים את פרחי הכרובית עם החמאה או שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל שחור.