![טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2023/02/26/a854f5b0-f4cc-11ee-a4d9-ebfb4147f7a6__h803_w1177.png)
![טונה של טעם: קציצות טונה קלות ומהירות](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2023/02/26/a854f5b0-f4cc-11ee-a4d9-ebfb4147f7a6__h803_w1177.png)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 ביצים
- 2 כפיות מיץ לימון
- 10 כפות פירורי לחם מתובלים
- 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת*
- 3 קופסאות טונה, מסוננות
- 3 כפות בצל חתוך לקוביות
- 1 קורט פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. טורפים את הביצים ומיץ הלימון בקערה; מערבבים פנימה את פירורי הלחם והפרמזן. מקפלים פנימה את הטונה והבצל, עד לקבלת תערובת אחידה; מתבלים בפלפל שחור.
2. יוצרים מתערובת הטונה 8 קציצות.
3. מחממים את השמן במחבת, על אש בינונית. מטגנים את הקציצות עד להזהבה, כ-5 דקות לכל צד.
*לנוהגים היתר אכילת דגים עם חלב.