![בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2023/02/13/b7b8a390-f4d0-11ee-a4d9-ebfb4147f7a6__h785_w1186.png)
![בול מה שאתם צריכים: תפוחי אדמה אפויים בשמן זית ועשבי תיבול](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=jpeg,fit=contain,width=1200/2023/02/13/b7b8a390-f4d0-11ee-a4d9-ebfb4147f7a6__h785_w1186.png)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/8 כוס שמן זית
- 1 כף אבקת שום
- 1/2 כפית בזיליקום יבש
- 1/2 כפית שמיר יבש
- 1/2 כפית טימין יבש
- 1/2 כפית אורגנו
- 1/2 כפית פטרוזיליה יבשה
- 1/2 כפית צ'ילי גרוס
- 1/2 כפית מלח
- 4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-245 מעלות. מערבבים את השמן, אבקת השום, הבזיליקום, השמיר, הטימין, האורגנו, הפטרוזיליה, הצ'ילי והמלח בקערה גדולה; מערבבים פנימה את תפוחי האדמה עד לציפוי אחיד.
2. מניחים את התפודים בשכבה אחידה על תבנית המרופדת בנייר אפייה. אופים עד שהם רכים ומשחימים מכל הצדדים, 20-30 דקות.