מאסתם בתפוחי האדמה? הגיע הזמן לנסות את אחיו המתוק - הבטטה. קבלו מתכון לבטטות עם אננס, סוכר ומיץ לימון.
רכיבים:
3 בטטות
4 כפיות מרגרינה או 2 כפיות שמן (לבחירה)
רבע כוס אננס משומר, חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס סוכר חום
מיץ לימון לפי הטעם (לבחירה)
כל חצי בטטה = מנה אחת
כך תכינו:
לאפות, לאדות או לבשל במיקרוגל 3 בטטות שלמות ורחוצות עד שיתרככו.
לבישול במיקרוגל: עוטפים את הבטטות בנייר אפייה לח, מחוררים את הבטטות עם מזלג כדי לאפשר לאדים לצאת, עוטפים בניר ומכניסים לשקית ניילון.
סוגרים ומבשלים כ-6 דקות על חום גבוה.
לחצות את הבטטות, לשים את התוכן בקערה, למעוך עם סוכר חום, אננס, מרגרינה, ומיץ לימון.
להחזיר לקליפות, ולהערים קצת, לאפות עד שהבטטה המעוכה מקבלת קרום מוזהב.