כיכר השבת

מדור משפחה מציג: תוספות לשבת

אם נקעה נפשכם מהאורז הסטנדרטי או מתפוחי האדמה היבשושיים, קבלו את סדרת התוספות שלנו. והפעם: פירות יבשים משודרגים

| 5 | כיכר השבת |
פירות יבשים
פירות יבשים (פלאש 90)

המגוון העצום יכול לעיתים לבלבל. מה מכינים ליד המנה העיקרית, החותם של סעודת השבת? אם נקעה נפשכם מהאורז הסטנדרטי או מתפוחי האדמה היבשושיים, נציג לכם כאן מדי שבוע סדרת תוספת ראויות שישדרגו לכם את הסעודה כולה.

האורז יבש? תוסיפו לו פירות יבשים.

רכיבים:

בצל, חתוך לפרוסות.

שן שום.

פירות יבשים לבחירה: תאנים, משמשים, צימוקים, שזיפים, אגוזי מלך, צנוברים. יש להשרות.

קינמון.

מיץ לימון.

סוכר חום.

אופן ההכנה:

מאדים את הבצל בשמן חם, עד שתיווצר שקיפות. מוסיפים שום ואת הפירות.

מערבבים בכל העת עם השמן והבצל. יש להוסיף את האגוזים והצנוברים אחרונים.

מוסיפים סוכר, מעט קינמון, מעט מיץ לימון, ומכסים במים.

מבשלים עד שהפירות רכים ונימוחים.

מצוין כתוספת לאורז. חגיגה של טעמים.

לבריאות!

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
כמה קינמון, מיץ לימון וכמה מים?? נשמע נחמד. אם אפשר לדייק בכמויות כדי שאוכל לעשות. תודה ושבת שלום.
תמר
3
Thank you!!!!
יהודה
2
יוצא מן הכלל, ללקק את האצבעות
מרקוביץ ורדה

הצגת כל התגובות

1
מתכונים
רחל בעדני
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים