כיכר השבת

חם ממרוקו: מתכון לספינג' מתפצפץ

הרכות הקראנצ'ית של הספינג' המתפצפץ בפה זכורה לכל מי שטעם פעם מהמעדן המרוקאי הקלאסי הזה. עם דבש או עם סוכר, אין חגיגת חנוכה שלימה בלי ספינג' • קבלו את המתכון המקורי לספינג' מרוקאי לוהט של שפית הבית מורן פינטו (אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
לוהט ממרוקו:  מתכון לספינג' מרוקאי מקורי
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • מעט מלח
  • מעט סוכר
  • 50 גר' שמרים יבשים
  • 1/2 - 2 כוסות מים
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים הכל יחד לבצק דביק מאוד.
  • משאירים מכוסה להתפחה
  • מחממים שמן עמוק.
  • לוקחים כמות של כדור ביד ופותחים עם ידיים רטובות לתוך השמן.
  • מטגנים מכל צד עד הזהבה יפה.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
האם אפשר להקפיא ספחינג
צילה
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים