כיכר השבת

בטוב טעם

קציצות טונה פיקנטיות לארוחת צהריים

אין כמו קציצות טונה לארוחת צהריים. גם טעים, גם קריספי והעיקר- תוכלו לאכול אחריהם חלבי (אוכל ומתכונים)

| 4 | כיכר השבת |
קציצות טונה
קציצות טונה (צילום: שאטרסטוק)

מנות/יחידות15
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • קופסא שימורי טונה 2 יחידות
  • בצל קצוץ מטוגן 1 יחידות
  • ביצים 2 יחידות
  • מלח 1 כפית
  • קורט פלפל שחור 1 יחידות
  • תבלין גריל דג 0.25 כפית
  • שום כתוש 1 כפית
  • קטשופ 1 כף
  • חרדל 0.5 כפית
  • קמח מצה 3 כף

הוראות הכנה:

קצצו את הבצל, טגנו עד להזהבה, ערבבו את הבצל המטוגן עם יתר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, טגנו את הקציצות מכל הכוונים, עד לקבלת גוון חום כהה, הוציאו וספגו את השמן בנייר סופג. בתאבון!

עיסת הקציצות (צילום: באדיבות המצלם)
הנחת הקציצות לטיגון (צילום: באדיבות המצלם)
הקציצות מוכנות ליציאה מהמחבת (צילום: באדיבות המצלם)
תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
מה זה ה0.79 יחידות שרשום ?
מה זה
חצי כפית=0.5 רבע כפית =0.25 אגב הכנתי בשישי רק במקום קטשופ וחרדל שלא אוהבים אצלנו שמתי ירק קצוץ יצא נהדר - ובמקום לטגן אפשר גם בתנור ואז אם רוצים לשים ברוטב...
שלי
1
משפחה גדולה לא יכולה לקנות 8 טונה זה מאוד מאוד יקר.
אמא
יש קופסאות של טונה גדולה כמו בישיבות בבית מלון במסעדות וכוו..
אני
אולי גם יעניין אותך
דגים