כיכר השבת

מה אוכלים היום?

ההתמכרות הבאה שלכם: המבורגר סלמון

במקור, מדובר באלתור של קציצות משאריות סלמון וקינואה - איכשהו הן הפכו ללהיט הכי חם בתפריט הביתי. המבורגר סלמון וקינואה עם קציצות רכות ועסיסיות - התוספות עליכם (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
המבורגר סלמון וקינואה
המבורגר סלמון וקינואה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם סלמון טחון (או שאריות סלמון מבושל / אפוי, קצוצות דק)
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 1 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית או שמן אבוקדו
  • להרכבת המנה: 5 לחמניות המבורגר, פרוסות עגבנייה, עלי חסה, מיונז או כל רוטב אהוב אחר

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל מרכיבי ההמבורגר בקערה גדולה לעיסה אחידה.

2. בידיים רטובות, מעצבים 5 קציצות בגדול שווה ומסדרים אותן בצלחת.

3. במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית, ומטגנים כל קציצת המבורגר במשך כ-4 דקות מכל צד. מרכיבים את ההמבורגרים ומגישים מיד.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אורז עים תפוחי אדמה
עדיאל
דגים