סביצ'ה דג ים. מנה ראשונה מרשימה שכיף להכין (צילום: ל'אנטריקוט)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 פלפל אדום, קצוץ דק
- 1 פלפל צהוב, קצוץ דק
- 1/2 בצל סגול, קצוץ דק
- 4 פילטים של דג דניס או דג ים אחר, חתוך לקוביות
- 1/2 לימון סחוט היטב
- 1 לימון שלם, מקולף וחתוך לקוביות
- חופן כוסברה, קצוצה
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת סביצ'ה דג ים:
1. מניחים בקערת ערבוב את הפלפלים, הבצל והכוסברה הקצוצים, קוביות הלימון וקוביות הדג.
2. סוחטים על הכל את מיץ הלימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. עורמים בצלחת הגשה ומגישים טרי ורענן.
למתכונים נוספים מבית ל'אנטריקוט:
>> מרק ירקות כתומים בנוסח אסייתי
מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב