עוגת סולת קלה ועסיסית (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות1
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים לטורט
- ביצים 4 יחידות
- סוכר 1 כוס
- שמן 1 כוס
- קמח 1 כוס
- סולת 1 כוס
- חבילת אבקת אפייה 1 יחידות
- שקדים מולבנים פרוסים 100 גרם
מצרכים לציפוי
- מים 0.75 כוס
- סוכר 1 כוס
- תמצית וניל 1 כפית
הוראות הכנה:
ערבלו בקערת מיקסר את הביצים עם הסוכר למשך 2 דקות. הוסיפו את השמן וכל שאר החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.
שפכו על תבנית חד פעמית. פזרו שקדים, הכניסו לתנור ל-180 מעלות למשך 30 דקות על טורבו תחתון.
3 דקות לפני שיוצא מהתנור: הרתיחו על הגז (או במיקרו) 3/4 כוס מים עם כוס סוכר וכפית תמצית וניל. (ניתן להוסיף מעט מיץ לימון).
הוציאו את העוגה מהתנור ושפכו מעל את הרוטב.
שבת שלום ובתאבון!
הצגת כל התגובות