כיכר השבת

תוצרת בית

ממרח פסטו בזיליקום בגרסת פרווה מעולה

באופן מסורתי, מכינים פסטו עם צנוברים וגבינת פרמזן, אך האלטרנטיבה של מורן פינטו לרוטב פסטו פרווה - מעולה לא פחות. מתכון לרוטב או ממרח פסטו בזיליקום שכל אחד צריך להחזיק במקרר (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
רוטב פסטו בזיליקום בגרסת פרווה מעולה
רוטב פסטו בזיליקום בגרסת פרווה מעולה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 צרורות בזיליקום טרי - רק העלים, ללא הגבעולים
  • 2 שיני שום, מקולפות
  • מלח
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
  • חופן גדול של שקדים גולמיים (לא קלויים ולא מומלחים)
  • 1 כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים במעבד מזון, מלבד שמן הזית וטוחנים במשך 30 שניות.

2. מוסיפים את שמן הזית בזילוף דק, תוך כדי שטוחנים הכל יחד עד לקבלת מרקם של ממרח.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות לפסח