כיכר השבת

התוספת שתופסת

חציל קראנץ' כשר לפסח לפי כל החומרות

יש מיתוס שגורס כי בפסח אין מה לאכול. אך בשנים האחרונות, עם הקדמה, התפתחות הטכנולוגיה וקצת יצירתיות, אנו זוכים ליהנות ממגוון מטעמים כשרים לפסח למהדרין ואף פה לא נותר רעב. אושרית אברג'יל עם מתכון לחציל מצופה פריך וטעים שיעשיר את שולחן החג (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
חציל קראנץ' כשר לפסח לפי כל החומרות
חציל קראנץ' כשר לפסח לפי כל החומרות (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חציל, קלוף ברובו, חתוך לפרוסות דקות
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח תפו"א
  • 3 כפות מים
  • שום כתוש
  • כוסברה קצוצה
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית מלח + עוד, להמלחה
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. ממליחים ומשרים את החציל במסננת, במשך 3-4 שעות. מנגבים היטב.

2. מניחים בקערה את הביצים, הקמח, המים, השום, הכוסברה, הפפריקה, הפלפל השחור והמלח ומערבבים היטב.

3. מחממים כמות מכובדת של שמן במחבת. טובלים את החצילים בבלילה, מעבירים מיד למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מעבירים לצלחת עם נייר סופג.

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
זה לפי כול החומרות בחב"ד אסור פלפל שחור, פפריקה, כוסברה, קמח תפו"א - (כי זה לא ביתי)
מענדי
אז שיאכלו מצה קראנצ
חני
בחבד אסור לגעת במזלג שנפל לריצפה חבד יש מליון חומרת בחבד באמת לא אוכלים כלום בקושי מצות וגם זה בתוך שקית חבד לא ראייה נ.ב אני ספרדי אני לא ידע מה זה לא לאכול בפסח☺☺☺☺
שמואל
קמח תפו"א מחמירין שלא לעשות מהן עוגות ועוגיות מפני מראית העין שנראה כחמץ והוא הדין לציפוי
יענקל
תוספות לפסח