רכיבים
- 10 תפוחי אדמה קטנים
- שמן זית
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת תפוחי אדמה בתנור:
רגע לפני: מתכון לתפוחי אדמה "אקורדיון" אפויים בתנור טעימים ומוצלחים הרבה יותר מצ'יפס, וחוסכים הרבה עבודה. 5 דקות עבודה, 40 דקות בתנור ויש לכם מעדן מופלא כתוספת.
• מחממים את התנור ל-230 מעלות.
• שוטפים היטב את תפוחי האדמה.
• חותכים כל תפוח אדמה לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף (ראו תמונה).
• מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומסדרים עליה את תפוחי האדמה הפרוסים.
• מזלפים שמן על כל תפוח אדמה, מתבלים במלח ופלפל שחור.
• אופים במשך 40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות