כיכר השבת

מה נאכל היום?

מתכון לפלפלי טינקרבל ממולאים בשר ובורגול

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מגישה מנה "עם פלפל" שיכולה לשמש כפתיחה, עיקרית או תוספת - הבחירה בידיים שלכם, מילולית: פלפלונים צבעוניים עסיסיים הממולאים בבשר ובורגול, במקום אורז, כי גיוון זה א-ב במטבח, אתם יודעים (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 2 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 בצל גדול, פרוס
  • 200 גרם בשר טחון
  • 1/2 כוס בורגול, מושרה ל-20 דק ומסונן היטב
  • 3 ענפי כוסברה קצוצה
  • 1 כפית שום גבישי
  • מלח ופלפל לבן
  • 15 פלפלי טינקרבל
  • 1 כף שמן
  • 1 בצל גדול, פרוס
  • 1 כף גדושה סילאן

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים את הבשר, הבורגול, הכוסברה, השום הגבישי, המלח והפלפל הלבן ולשים היטב.
2. מורידים לפלפלים את הראש ומרוקנים את הגרעינים, אם ישנם - וממלאים בהם מהתערובת.
3. בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל הפרוס כ"מצע". מניחים מעל את הפלפלים, מזלפים 1 כף גדושה סילאן מעל הכל, מוסיפים חצי כוס מים, מכסים ומבשלים באש נמוכה כ-40 דקות עד שעה.
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
באמת נראה טעים וחגיגי, ממש יפה, אהבתי :-)
1
מושלם
מבשלות בכיכר