מה נאכל היום?

זה שניצל, אבל לא כמו שאתם מכירים אותו, אלא בגרסה צמחונית, חלבית (או פרווה, אם תרצו) והיא פריכה, עסיסית וממכרת בדיוק כמו שניצלים רגילים שאתם עומדים ומנשנשים ישר מהמחבת בזמן הטיגון (מתכונים, אוכל)

1
| |

תוך 30 דקות

קציצות שהן גם פרווה, גם ללא גלוטן וגם טעימות ועסיסיות שהכי כיף לאכול אותן חמות עם מטבל יוגורט, טחינה או שום-שמיר קר בצד. לאחר הטיגון, תוכלו לאפות קלות את הקציצות כדי להפוך אותן לפריכות עוד יותר (מתכונים, אוכל)

|

מיטלס מאנדיי

ארוחה מזינה, משביעה וסופר טעימה שמתקתקים במהירות, הטאקו הוא על בסיס טופו מתובל היטב, אבל השוס האמיתי כאן זו הסלסה המתקתקה-חמצמצה-פיקנטית שמורכבת ממנגו, אבוקדו, המון ליים או לימון ונגיעות של פלפל חריף (מתכונים טבעוניים, אוכל)

|

בריא יותר

האמפנדס מורכבים מפירה בטטה, ללא קמח לבן, ממולאים בעדשים שחורות, ותוכלו לבחור אם לטגן אותם או ללכת עד הסוף עם הקטע הבריא ולשגר אותם לתנור. הכי טעים להגיש את האמפנדס עם גווקאמולי וסלסת עגבניות חריפה (מתכונים, אוכל)

|

מארחים בחנוכה

מאפה חגיגי, יפהפה וטעים בגרסה טבעונית - ולא תאמינו כמה קל להכין את זה: מתכון לטרין חציל וגבינה על בסיס קשיו עם עגבניות שרי ופלפל אדום. כשהטרין מוכן, פורסים אותו באלגנטיות ומגישים עם ברוסקטות (מתכונים, אוכל)

1
| |

מיטלס מאנדיי

תנו לנו לדאוג לכם לארוחת פרווה טעימה, מזינה ומשביעה לפחות פעם אחת בשבוע. והפעם: מתכון לסלופי ג'ו טבעוני - סנדוויץ' אמריקאי עסיסי מ"בשר" טחון עטוף ברוטב עגבניות פיקנטי. כריך שהוא ארוחה שלמה ב-20 דקות הכנה (מתכונים טבעוניים, אוכל)

1
| |

מיטלס מאנדיי

תנו לנו לדאוג לכם לארוחת פרווה טעימה, מזינה ומשביעה לפחות פעם אחת בשבוע. והפעם: מתכון להמבורגר מגרגירי חומוס וירקות עם תערובת תיבול מנצחת (מתכונים, אוכל)

7
| |

לגזור ולשמור

רוטב בולונז טבעוני מושלם לפסטה - בלי להתפשר על הטעם. מתכון לגזור ולשמור שאתם עומדים להכין שוב ושוב. באחריות. הרוטב מורכב מפטריות שמפיניון בשרניות ורוטב עגבניות עשיר וסמיך, מתובל היטב. אם נותרו לכם שאריות, הגישו אותן כמטבל לקרקרים או כממרח מתוחכם לכריך (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

טאקוס מקסיקניים עסיסיים ללא בשר שיסגרו לכם פינה לארוחת פרווה משפחתית מזינה וטעימה בתשעת הימים: מתכון לטאקו במילוי תבשיל קישואים ושעועית טעים עם סלסת עגבניות פיקנטית שידועה בשם "פיקו דה גאלו" (מתכונים, אוכל)

|

מה אוכלים היום?

מי אמר שתבשילים מכינים רק בחורף? הנה מתכון לתבשיל קיצי, פיקנטי וטעים של עגבניות, חצילים וקישואים. תבשיל טבעוני נהדר, מתובל היטב שמגישים על הר של אורז (מתכונים, אוכל)

3
| |

מה אוכלים היום?

הרכבנו לכם את המנה המושלמת לנודלס בטטה: בטטה שחתוכה לאטריות ארוכות, מעורבבת בקרם "שמנת" פרווה עם עלי תרד ונגיעות בזיליקום ומעל שברי פקאן קלויים בציפוי מתקתק (מתכונים, אוכל)

1
| |

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר