כיכר השבת

מתכון לסלסת עגבניות ביתית מרעננת וחריפה

סלסת עגבניות טרייה היא תוספת שתתקבל בברכה בכל שולחן, חלבי, בשרי או פרווה והנה מתכון קל ומהיר שמצליח תמיד לסלסה קרוּדָה, כלומר רוטב "חי", ללא בישול, מעגבניות קצוצות עם שום, ליים ופלפל חריף - אבל אתם קובעים כמה פיקנטית הסלסה תהיה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלסת עגבניות פיקנטית
סלסת עגבניות פיקנטית (צילום: William Choquette from Pexels)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 עגבנייה גדולה, קצוצה
  • 1-2 בצלים לבנים או סגולים קטנים, קצוצים
  • 1 פלפל חריף קטן (רצוי מזן הבנרו), ללא הזרעים, קצוץ
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • מיץ מליים אחד, סחוט היטב
  • קורט כמון
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל הרכיבים.

2. אפשר לאכול מיד, אך מומלץ לכסות את הקערה ולהניח את הסלסה במקרר למשך שעה, כדי שהטעמים יתמזגו ויפתחו.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות