כיכר השבת

התוספת שתופסת

מתכון לבצלים אפויים שנמסים בפה - אלגנטיים ויומיומיים כאחד

בצלים כתוספת? כן כן, במיוחד אם הם מקורמלים כהוגן, מתוקים ונימוחים. זה המקרה במתכון לבצלים האפויים הללו. הם פשוטים, יפים והשוס: דורשים ארבעה מרכיבים בלבד. הניחו אותם על השולחן וצפו בהם מתחסלים במהירות וקוצרים מחמאות (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
אלגנטיים ויומיומיים כאחד: בצלים אפויים שנמסים בפה
אלגנטיים ויומיומיים כאחד: בצלים אפויים שנמסים בפה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 בצלים בינוניים - כל אחד מהם בקוטר 7 ס"מ (כ-1 ק"ג סה"כ), חצויים במרכז
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 3 כפיות פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות חמאה מומסת (או שמן הבישול המועדף עליכם)

אופן ההכנה:

1. מכוונים את התנור לאפייה בחלקו העליון ומחממים ל-220 מעלות.

2. מניחים את חצאי הבצל כלפי מעלה בתוך 12 שקעים של תבנית מאפינס. מפזרים מעל את המלח והפלפל.

3. צולים עד שהבצלים התרככו מעט ושקעו פנימה, במשך 18-20 דקות. מברישים בחמאה / שמן ומחזירים לתנור. אופים עד לריכוך ולקבלת גוון חום-זהוב במיוחד, במשך 35-40 דקות נוספות.

ניתן לאחסן במקרר בכלי אטום, עד 4 ימים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
תוספות וירקות