רכיבים
- 3/4 כוס קמח לבן, מנופה
- 1 כפית אבקת שום
- ¼1 כפיות מלח
- 3/4 כפית פלפל שחור
- 2 ביצים
- 2 כוסות קינואה, מבושלת
- 2 ק"ג חזה עוף, ללא עור, חתוך לפרוסות בגודל ביס
- רוטב צ'ילי, להגשה
- רוטב ברביקיו, להגשה
- תרסיס שמן
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומשמנים בעזרת תרסיס השמן.
2. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח עם אבקת השום, המלח והפלפל השחור, לאיחוד. בקערה שניה בינונית, מערבבים את הביצים. מניחים את הקינואה המבושלת בקערה בינונית.
3. טובלים פיסת עוף בתערובת הקמח עד שהיא מצופה לגמרי. טובלים אותה בביצה ואז בקינואה. מעבירים לתבנית המוכנה. חוזרים על הפעולה עם שאר פיסות העוף.
4. מתיזים את נגיסי העוף בתרסיס שמן ואז אופים, עד שהם שחומים-זהובים ומבושלים במלואם, במשך 12-15 דקות. הופכים באמצע האפייה.
5. מתבלים במעט מלח ופלפל, אם רוצים. מגישים את הנאגטס חמים, עם רוטב צ'ילי ורוטב ברביקיו בצד.