רכיבים
- 1 חציל
- 2 קישואים מוצקים
- 2 עגבניות
- 1 בצל גדול
- 1 כף גדושה רסק עגבניות
- 3 כפות שמן
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת רטטוי חצילים:
רגע לפני: תבשיל שהתחיל כמנת איכרים מסורתית בחבל פרובאנס בצרפת, והתפתח לתוספת צבעונית ומהירת הכנה בכל מטבח בעולם: מתכון להכנת רטטוי חצילים עם קישואים ועגבניות.
• חותכים לקוביות את החצילים, הקישואים, העגבניות והבצלים.
• מחממים את השמן בסיר עמוק בעל קוטר קטן ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה.
• מוסיפים את קוביות החציל והקישואים, ומבשלים יחד במשך 2 דקות.
• מוסיפים את העגבניות והרסק, מתבלים במלח ומעט פלפל שחור ומערבבים. ניתן להוסיף חצי כוס מים כדי לדלל מעט את סמיכות התבשיל.
• מבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.
אופן ההגשה: מנה נהדרת ומהירה שטעים להגיש לצד אורז לבן, מנת בשר או דג וגם כארוחה בפני עצמה עם כיכר לחם נדיבה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
הצגת כל התגובות