גלידת שוקולד פרווה לגמרי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8 בננות, מקולפות ופרוסות
- 4 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
- שוקולד צ'יפס פרווה (אופציונלי)
אופן הכנת גלידת שוקולד טבעונית:
1. מניחים את פרוסות הבננה בקערת זכוכית מכוסה או בשקית אטומה ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.
2. במעבד מזון, טוחנים את הבננות הקפואות ואבקת הקקאו עד לקבלת מרקם חלק (בתחילה הבננות יתפוררו, אך בהדרגה הן יקבלו את המרקם הרצוי. אל תתייאשו). בשלב זה ניתן להוסיף פירות מיובשים קצוצים או אגוזים להעשרת הגלידה. מעבירים את התערובת לקערה ושומרים בהקפאה עד להגשה. מוציאים מהמקפיא 10 דקות מראש, מקשטים בשוקולד צ'יפס ומגישים.