פבלובה
המצרכים
4 חלבונים מביצים גודל M
300 גרם סוכר | כוס וחצי (כוס מדידה)
כף שטוחה של קורנפלור
צבע מאכל (לנשיקה בצבעים)
אופן ההכנה
ערבבו בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.
הניחו את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) וחממו מעל להבה נמוכה עד להמסת הסוכר תוך כדי ערבוב מתמיד (שלא יהפוך לנו לחביתה), עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.
הורידו מהאש והעבירו את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.
הקציפו כ-10 דקות. הוסיפו דרך מסננת את הקונפלור וקפלו בעדינות פנימה למרנג.
אם אתם רוצים לצבוע את המרנג הוסיפו צבעי מאכל בסוף וערבבו קלות עד לצביעה אחידה.
אפו על תוכנית טורבו כ 3-4 שעות על חום של 80 מעלות עד שהמרנג נשלף בקלות מנייר האפייה.
לרוטב פירות יער
שקית מיקס פירות יער (300 גרם)
3/4 כוס מים מהולים עם כפית קונפלור
מיץ לימון מחצי לימון
כף סוכר
חממו על אש נמוכה תוך כדי בחישה כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.