כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת ברוקולי ותירס של מורן פינטו

פשטידה מהירה וקלה שמכינים בשיטת "לערבב ולתנור" - היא באה בול בזמן כשאתם רוצים ארוחה משביעה וחמה כאן ועכשיו ואין לכם כוח לעבוד קשה על יצירות מופת (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
פשטידת ברוקולי ותירס
פשטידת ברוקולי ותירס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר
  • 2 כוסות תירס מסונן מקופסת שימורים
  • 3 כפות מיונז
  • 6 ביצים
  • 3/4 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד שמתקבלת בלילה אחידה, ללא גושי קמח.

2. משמנים תבנית פיירקס חסינת אש ב-2 כפות סולת, ויוצקים לתוכה את הבלילה.

3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
קישים ופשטידות