פשטידת ברוקולי ותירס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 800 גרם ברוקולי קפוא, מופשר
- 2 כוסות תירס מסונן מקופסת שימורים
- 3 כפות מיונז
- 6 ביצים
- 3/4 כוס קמח, מנופה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 כפות שבבי בצל יבש
- קמצוץ אגוז מוסקט
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, עד שמתקבלת בלילה אחידה, ללא גושי קמח.
2. משמנים תבנית פיירקס חסינת אש ב-2 כפות סולת, ויוצקים לתוכה את הבלילה.
3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות, במשך 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.