עוגיות שיבולת שועל ובננה (צילום: Neta Livne on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 כוס שיבולת שועל אינסטנט
- 1 בננה בשלה, מעוכה
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים (ואת התוספות, אם תרצו) בעזרת מזלג עד לקבלת בלילה אחידה.
2. יוצרים מהבלילה 8 כדורים בגודל אחיד, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 5 ס"מ זה מזה ומועכים קלות את החלק העליון שלהם.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות זהובות-שחומות ויציבות. מצננים את העוגיות לחלוטין לפני שאוכלים. את העוגיות שנותרו שומרים בכלי אטום במקרר.