כיכר השבת

ליד הקפה

מתכון לעוגיות שיבולת שועל ובננה - 2 רכיבים, 10 דקות

תערובת בסיסית לעוגיות הכי כיפיות שיש: עוגיות שיבולת שועל לעיסות ומתוקות שתוכלו לשדרג עם שוקולד צ'יפס, צימוקים, פירות חתוכים קצוצים, קוקוס וכל תוספת אחרת שתרצו (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
עוגיות שיבולת שועל ובננה
עוגיות שיבולת שועל ובננה (צילום: Neta Livne on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס שיבולת שועל אינסטנט
  • 1 בננה בשלה, מעוכה

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים (ואת התוספות, אם תרצו) בעזרת מזלג עד לקבלת בלילה אחידה.

2. יוצרים מהבלילה 8 כדורים בגודל אחיד, מסדרים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 5 ס"מ זה מזה ומועכים קלות את החלק העליון שלהם.

3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות או עד שהעוגיות זהובות-שחומות ויציבות. מצננים את העוגיות לחלוטין לפני שאוכלים. את העוגיות שנותרו שומרים בכלי אטום במקרר.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים לעוגות וקינוחים - כיכר השבת