זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות סוכר
- ½1 כוסות קמח לבן מנופה
- 1/2 כוס קקאו
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כוס שמן
- 2 כפות קורנפלור
- 4 ביצים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
- 1/4 כוס אבקת סוכר
- 4 כפיות מים
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים קלות תבנית בגודל של כ-22X33 סנטימטרים.
2. מערבבים בקערה את הסוכר, הקמח, הקקאו, המלח ואבקת האפייה. טורפים את השמן, הקורנפלור, הביצים ותמצית הווניל בקערה קטנה. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח; מקפלים פנימה את אגוזי המלך, אם משתמשים. מעבירים לתבנית.
3. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, כ-30 דקות.
4. מערבבים את אבקת הסוכר והמים בקערה קטנה כדי ליצור זיגוג ומטפטפים מעל הבראוניז החמים.