מצרכים :
(הכוסות נמדדים בכוסות חד״פ שתיה קרה)
כוס וחצי קמח
1 אבקת אפיה
כוס סוכר
1 שקית פודינג וניל
כוס קוקוס
4 ביצים
כוס שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים
חופן אגוזי מלך קצוצים לפיזור
4 כפות סירופ מייפל- לאחר האפייה
אופן ההכנה :
הכניסו את כל המצרכים לקערה וערבבו עם מטרפה לבלילה אחידה.
שמנו 2 תבניות אינגליש קיק, שפכו את הבלילה אל תוך התבניות. פזרו מעל אגוזי מלך ואפו על 160 מעלות כ- 35-40 דקות, עד שקיסם ננעץ ויוצא יבש.
שופכים סירופ מייפל מעל העודה האפויה.