עוגת קרמבו חלבית ללא קמח (צילום: אוראל בראל)
מנות/יחידות1
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי
מצרכים לתחתית
- ביצים 6 יחידות
- שמן 2 כף
- חב' אינסטנט פודינג שוקולד 1 יחידות
מצרכים לקצפת
- שמנת מתוקה 250 מ"ל
- חלב 1 כוס
- חב' פודינג וניל 1 יחידות
מצרכים לגנאש שוקולד
- חמאה 50 גרם
- חלב 8 כף
- חב' שוקולד חלב 2 יחידות
אופן ההכנה
- הכנת התחתית הקציפו את החלבונים לקצפת יציבה. ערבבו את החלמונים עם השמן והוסיפו לחלבונים. הוסיפו את הפודינג שוקולד. ערבבו ואפו ל-40 דקות על 170 מעלות.
- הכנת הקצפת הקציפו יחד את השמנת החלב והפודינג לקצפת יציבה ושפכו על הבסיס, תוך יישור הקצפת.
- הכנת הגנאש המיסו יחד את השוקולד החלב והחמאה במיקרוגל והוסיפו מעל הקצפת. העבירו למקרר להתייצבות לשעה.