רכיבים
- 450 מ"ל גלידת קפה איכותית, רכה מאוד
- 1/2 1 כוסות קמח תופח (מודדים לאחר הניפוי)
לקרם:
- 220 גרם גבינת מסקרפונה, רכה
- 2-3 כפות אבקת קקאו
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את הגלידה והקמח עד לקבלת תערובת אחידה - בשלב זה תוכלו לערבב פנימה 1/2 כוס אגוזים קצוצים, שוקולד קצוץ או כל תוספת שתרצו. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 35-40 דקות.
2. מקציפים את המסקרפונה עם הקקאו ותמצית הווניל עד לקבלת קרם אחיד.
3. כשהעוגה מוכנה, ממתינים שהיא תצטנן לחלוטין ומורחים עליה את הקרם מלמעלה. אפשק לקשט בשקדים פרוסים קלויים קלות ו/או שוקולד חלבי, מריר או לבן מגורד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!