עוגיות שיבולת שועל ושוקולד (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות שיבולת שועל מהירה (קוואקר)
- 1/2 1 כוסות סוכר חום
- 1/2 1 כוסות קמח, מנופה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית קינמון
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 3/4 כוס שמן
- 2 ביצים
- 80 גרם שוקולד מריר, קצוץ
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מערבבים את כל הרכיבים היבשים מלבד השוקולד, ואז מוסיפים את השמן והביצים ומערבבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה. לבסוף, מוסיפים גם את השוקולד ומערבבים לאיחוד עם העיסה.
2. יוצרים מהעיסה עוגיות בגודל שווה ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהן מרוחקות כמה שניתן זו מזו, כיוון שהן מתפשטות באפייה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12 דקות. מוציאים, מצננים ומגישים.
הצגת כל התגובות