עוגת שוקולד עשירה ומושחתת שמכינים במיקרוגל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 3 ביצים גדולות
- 2 כפיות (10 מ"ל) תמצית וניל
- 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן קוקוס, מומס
- 1/4 כוס (60 מ"ל) סירופ מייפל
- 1/3 כוס (94 גרם) חמאת קשיו
- 1/2 כוס (64 גרם) קמח לבן, מנופה
- 1/4 כוס קקאו (25 גרם)
- 1 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 1/4 כוס (57 גרם) שוקולד צ'יפס, בתוספת עוד לקישוט
- קצפת - להגשה
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית, משלבים את הביצים, הווניל, שמן הקוקוס, סירופ המייפל וחמאת הקשיו. מוסיפים את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, המלח והשוקולד צ'יפס ומערבבים לאיחוד.
2. מחלקים את הבלילה בין ארבע קערות או ספלים קטנים, הבטוחים לשימוש במיקרוגל. מכניסים את הקערות למיקרוגל, אחת אחת, לדקה ו-20 שניות. מגישים עם קצפת ותוספת של שוקולד צ'יפס.