עוגת גזר בחושה וטעימה שלא דורשת מיקסר (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 ביצים
- ½1 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כף קינמון
- 1 שקית אבקת אפייה
- קורט מלח
- ¾1 כוסות קמח לבן, מנופה
- 1 כוס גזר מגורד דק דק
- אבקת סוכר, לפידור
- שברי אגוזים / שברי שוקולד מריר - לא חובה
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים לקערה את הביצים, הסוכר, השמן, הקינמון, אבקת האפייה, המלח, הקמח, הגזר ושברי האגוזים / השוקולד - אם בוחרים להוסיף אותם ומערבבים היטב באופן ידני.
2. מעבירים את התערובת לתבנית המרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור במשך 30-40 דקות, עד שהיא מקבלת גוון שחום-זהוב.
3. כשהעוגה מתקררת מפזרים מעליה את אבקת הסוכר.