רכיבים
- 2 דגי אמנון (מושט) שלמים של רשת קצביות 'וול דאן'
- מלח גס / לימון להשריית הדגים
- 1 פלפל צהוב, קצוץ
- 1 פלפל שושקה (פלפל מתוק), קצוץ
- 1/2 פלפל חריף, קצוץ
- צרור כוסברה, קצוץ
- 5-6 שיני שום, פרוסות
- 1/2 כפית כורכום
- קורט פלפל שחור
- 1/2 כפית מלח
- 3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
בחרתי בדגי אמנון שלמים של רשת הקצביות 'וול דאן', דגים נקיים, טריים ויפים מתוך המבחר הגדול שיש בחנויות הרשת שמתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים, הדגים, העופות והבשרים בוול דאן נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.
לתוצאה מושלמת, תיבלתי את המרינדה בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344
בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. משרים את הדגים במלח גס או בלימון במשך 10 דקות ושוטפים היטב.
2. מבצעים 3 חיתוכים אלכסוניים לרוחב הדגים, כדי שהם יצלו טוב יותר בתנור.
3. בקערה גדולה, מערבבים את הפלפלים, הכוסברה, השום, התבלינים ושמן הזית.
4. מניחים את הדגים בתבנית, ממלאים בבטן הדגים מחצית מכמות המרינדה ומפזרים מעל את המחצית הנותרת.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15-20 דקות. מגישים עם פלחי לימון.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!
הצגת כל התגובות