זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 4 פילה לברק טרי
- 3 תפוחי אדמה בקליפה אדומה, מקולפים ופרוסים דק
- מלח גס
- צ'ילי גרוס
- 1/2 צרור פטרוזיליה, חתוכה גס
- שמן זית
- 10 שיני שום, פרוסות
אופן ההכנה:
1. בתבנית מרודפת בנייר אפייה, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ומתבלים במעט מלח.
2. מניחים את נתחי הדג מעל תפוחי האדמה, מזלפים שמן זית בשפע ומתבלים במלח וצ'ילי גרוס. מפזרים מעל את פרוסות השום והפטרוזיליה.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 50 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.