מנות/יחידות45
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
מצרכים
- גמבה גדול 5 יחידות
- בצל גדול 3 יחידות
- קופסא פטריות בשימורים 1 יחידות
- חבילת בצק עלים 1 יחידות
אופן ההכנה
- הכנת המילוי: חתכו את הירקות לקוביות קטנות, אדו בסיר עם שמן עד לריכוך. הניחו במקרר עד לקירור.
- הכנת השושנים חלקו את הבצק ל-3 חלקים, רדדו מעט כל חלק, הניחו במרכז הפס שליש ממילוי הירקות, גלגלו את הבצק לרול ארוך. חתכו פרוסות ותקבלו שושנים מהממים. חזרו על הפעולה בשני הפסים הנותרים. הניחו בתבנית במרווחים קלים. מכל פס יוצא 15 חתיכות. סה"כ אמור לצאת כ- 45 יחידות. טיפ: הכינו את הירקות יום לפני הכנת השושנים ואחסנו במקרר. כאשר המילוי קר, השושנים יוצאות יותר יפות. בתאבון!