רכיבים
- דג ברמונדי, מפולט וחצוי לשניים ע"י הקצב מרשת קצביות 'וול דאן'
- 1/2 לימון, פרוס דק
- 1 עגבניה, מגורדת
- 3 שיני שום, פרוסות
- 1 כרישה, פרוסה
- צרור כוסברה, קצוצה
- 3 כפות שמן זית
- קורט פלפל שחור
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בקערה בינונית, מערבבים היטב את העגבניה המגורדת עם פרוסות השום, הכוסברה הקצוצה, פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה, שמן זית ומלח.
2. פותחים נייר אפייה, מורחים בצד הימני או השמאלי המרכזי שלו כף אחת מתערובת הרוטב ועליה מניחים חצי דג אחד כשהעור כלפי מטה. מורחים מעל בנדיבות 2 כפות מהרוטב ומניחים מעל את חצי הדג השני כשהעור כלפי מעלה.
3. עוטפים את הדגים ברוטב, מסדרים סביבם את פרוסות את הכרישה ומעל את פרוסות הלימון.
4. מכסים את הדגים עם החצי הריק של נייר האפייה ומהדקים את הקצוות היטב, כמו מעטפה. מניחים את הדגים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!