זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 2 כוסות כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות
- 10 עלי חסה פריכים, חתוכים לרצועות דקות
- 4 גבעולי בצל ירוק, פרוסים לטבעות
- 1 פלפל חריף, חתוך לחצאי עיגולים
- 2 מלפפונים טריים, חתוכים לחצאי עיגולים
- 1 קישוא טרי, חתוך לחצאי עיגולים
לרוטב:
- 1/2 צרור שמיר, קצוץ דק
- 3 שיני שום, כתושות
- 1/2 לימון סחוט
- מלח
- 2 כפות מיונז / יוגורט
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל הירקות בקערה ומערבבים.
2. בקערה נפרדת, טורפים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל הסלט סמוך להגשה.
הצגת כל התגובות