כיכר השבת

מבשלות בכיכר

מתכון לנודלס מוקפצים עם ירקות, בוטנים ורוטב סודי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", תוספת אסייתית (שיכולה לשמש גם כארוחה), כיפית וקלילה, באדיבות השפית מורן פינטו: נודלס, בצל, פטריות, קישוא וגמבה עם טוויסט של בוטנים ורוטב מעניין שמשלב בין מתוק למלוח ועוטף הכל (מבשלות בכיכר, מתכונים, אוכל כיכר TV)

| 10 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • שמן - לטיגון
  • 1 בצל, פרוס דק
  • 5 פטריות, פרוסות דק
  • 1 קישוא, פרוס לחצאי עיגולים
  • 1 גמבה, פרוסה דק
  • 1 חבילת נודלס, מבושלת על פי הוראות היצרן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף גדושה חמאת בוטנים
  • צרור בצל ירוק, חתוך לטבעות
  • חופן בוטנים קלויים

אופן ההכנה:

מחממים שמן בווק או מחבת. מקפיצים את כל הירקות (למעט הבצל הירוק) כמה דקות. מוסיפים את הנודלס, הסויה, הטריאקי וחמאת הבוטנים וממשיכים להקפיץ היטב. מוסיפים את הבצל הירוק והבוטנים, מקפיצים קלות ומגישים חם.

10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
10
אוהבת את הפשטות הטיבעית של מורן וכן של מתכוניה .
9
וואי את לא מבינה איזה טעים זההההה הכנתי את זה לכל הבית וכולם זללו את זהההההההההההה החמאת בוטנים והבוטנים עושה הכל !!!!!!!!!!! אלופהההההה
8
אין כמוך מורן! תמשיכי עם התוכנית המתוקה הזאת.

הצגת כל התגובות

7
מה סודי ברוטב שמתפרסם
6
מתכון חלומי ,טעמתי אותו פעם בדוכן בקניון . טעם בלתי נשכח תמיד אמרתי שאת המנה הזאת אני חייבת להכין והנה היגיע היום. תודה לך מורן האלופה .
5
היא לא אמרה לטגן קודם את הירקות הקשים יותר?
4
*מה יש לה מקישואיםםם*
3
מורן אלופה ומגרה כיף לראות אותה
2
ואוו נראה טוב
1
סוסף סוף מןרן חזרההה
מבשלות בכיכר